2021. december 27., hétfő

Pénzkeresés használt cuccok eladásával

A cím olvasása közben talán a jó öreg vatera vagy a jófogás ugrott be, de nem erről van szó. Persze régebben én is azon hirdettem, de olyan mintha már máshol lennének a vásárlók, mindjárt leírom, hogy hol.


A használt dolgok eladásával sok pénzt lehet keresni. Persze van egy minimum összeg, ami alatt szerintem inkább érdemes elajándékozni valamit vagy kidobni. Van aki szinte minden apróságot elad és vannak olyanok, akik inkább csak a nagyobb értékű dolgokat. Szinte minden kategória megtalálható: járművek, elektronikus eszközök, hangszerek, játékok, lakberendezés, ruházat stb.


A használt dolgok eladására sok internetes oldalt kipróbáltam már, de ami legjobban bejött, a Facebook Marketplace. Persze ehhez szükséges regisztrálnod a facebook-ra ha még nem vagy fent, anélkül sajnos nem használható.


Miért itt érdemes hirdetni?

Egyrészt azért, mert nagyon sokan vannak fent facebook-on és sokkal kényelmesebb nekik kattintani egyet, mint regisztrálni egy oldalra. A másik oka pedig az lehet, hogy az oldal használata nagyon egyszerű.


Mire figyelj oda?

SOHA NE UTALJ ELŐRE!


Mielőtt megvásárolsz valamit, beszéljetek meg egy személyes találkozót valami semleges helyszínen (pláza, KFC, Meki), ahol élőben is megtekintheted a megvásárolni kívánt cuccot.


TIPP!

Előszőr nézd meg milyen áron adják a tiedhez hasonló terméket, aztán tegyél rá +20%-ot. Ha senki nem érdeklődik, akkor pedig csökkentsd az árat. Így azt fogják látni a hirdetésednél, hogy olcsóbban adod és talán tőled fognak vásárolni. És persze lehet üzletelni a jól bevált régi olcsóbban veszem és drágábban adom trükkel is.


Elég sok mindent sikerült már így eladnom a marketplace-n, remélem neked is sikerülni fog! 😉


Az oldal eléréshez kattints ide: Facebook Marketplace 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése